Persoonlijk advies

Bij ons kunt u terecht voor advies m.b.t. de schulden! Daarnaast helpen wij de zorgcliënten m.b.t. persoonsgebondenbudget!

Belastingaangifte

De ondernemers en particulieren moeten altijd wel een keer belasting betalen. Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij de belastingaangifte.

Starters

U bent nog steeds particulier maar overweegt u ondernemer te worden! Vraag naar mogelijkheden en startersadvies!

Uw partner vanaf het begin. Deskundig en betaalbaar.

De werkwijze van ons kantoor laat zich omschrijven als meedenkend, servicegericht en proactief. Daarnaast zijn de diensten zeer betaalbaar. Impro is er in geslaagd om deskundige en toch betaalbare dienstverlening te leveren. Onze kracht is onze kennis en uw vertrouwen. Het is belangrijk om uw administratie en belastingzaken op orde te hebben. We helpen u graag mee!


Belastingwinkel Zwolle

De adviseurs van Belastingwinkel Zwolle kunnen u bijvoorbeeld thuis helpen met het invullen van de belastingaangifte. Zo bent u verzekerd van een expert die u de juiste hulp biedt bij uw aangifte. Met als resultaat: een verantwoorde en zo gunstig mogelijk opgestelde belastingaangifte.

Belastingwinkel Kampen

Belastingwinkel Kampen verzorgt jaarlijks voor veel tevreden klanten de belastingaangifte. Overweegt u dus een adviseur in te schakelen voor uw belastingaangifte over 2014 dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Belastingwinkel Hardenberg

Onze adviseurs realiseren voor u de juiste belastingdruk. Want teveel belasting betalen wil niemand. Ook na het verzorgen van uw belastingaangifte staan wij voor u klaar en verzorgen desgewenst de communicatie met de belastingdienst.